Geen categorie

Workshop Heldinnen 8 maart

Heldinnen zijn rolmodellen die ons inspireren om het beste in onszelf naar boven te halen. Het is dan ook niet voor niets hét thema van Internationale Vrouwendag 2019. Deze dag wordt elk jaar gevierd op 8 maart en voor het eerst in Nederland in 1912. In het begin was de verbetering van vrouwenrechten, zoals het vrouwenkiesrecht, het doel. Anno 2019 vieren we vrouwendag rond een speciaal thema. Dit jaar is dat ‘Heldinnen’.

Heldin als inspiratiebron

Wie het ook is voor jou, Pippi Langkous, Michelle Obama of Tina Turner, ze maken iets in ons los en ze haken aan bij jouw (sluimerende?) verlangen. Ontdek waar Pippi of Tina symbool voor staan in jouw leven. Wat kun je leren van hen om je leven nog completer te leven en er meer uit te halen in werk én privé?

Laat je heldin je voorbeeld zijn om zélf een heldin te worden. Leer over de mindset van een heldin, de non-verbale aspecten als houding en stem en over authentiek kleden.

Laat je inspireren tijdens deze workshop én inspireer elkaar om het beste in jezelf naar boven te halen. Tijdens deze sessie laat ik je ook kennis maken hoe ik je verder kan inspireren met mijn coachprogramma’s.

Vrouwendag is een feestelijke dag, en deze workshop heeft daarom een feestelijk karakter. Leren kan ook leuk zijn: je gaat naar huis vol inspiratie en energie na een leuke én nuttige workshop.

Praktische zaken en vriendinnenkorting

LET OP LOCATIE GEWIJZIGD
De workshop vindt plaats bij het Hof van Barlo te Groenekan 14.00 tot 16.30 uur. Een groene oase in het midden van het land.
Aansluitend is er een feestelijke borrel om vrouwendag én mijn 49e verjaardag te vieren.
Je investering is € 57,50. Neem je een vriendin mee, dan krijgt deze € 10 korting.

Opgeven kan via contact@ingekleurt.nl. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer dan neem ik contact met je op voor de praktische afstemming.