inspiratie

Vrouw in de Media Award 2018

Cardioloog Janneke Wittekoek en Midden-Oostendeskundige Annemarie van Geel winnen de Award 2018

Janneke Wittekoek, cardioloog en directeur van Het Heartlife Team is met haar media-optredens over man-vrouw verschillen bij hart- en vaatziekten de winnaar van de tiende landelijke Vrouw in de Media Award 2018. Zij kreeg de award uit handen van minister Ingrid van Engelshoven. NPO-bestuursvoorzitter Shula Rijxman overhandigde de aanmoedigingsprijs You Go Girl Award 2018 aan Saoëdi-Arabië-expert, Annemarie van Geel.

De Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Mediaplatform Vaker in de Media en Sprekersbureau ZijSpreekt. Met de awards willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden. Ruim 25.000 mensen brachten een stem uit. De landelijke awards werden in Instituut Beeld en Geluid in Hilversum uitgereikt tijdens een feestelijk event ter gelegenheid van tien jaar Vrouw in de Media Awards.

Ik was daarbij en heb een artikel/sfeerimpressie geschreven voor het vrouwennetwerk VVAO. Het staat vol met tips over zichtbaarheid én Pippi Langkous.