Kleurrijk Persoonlijk Leiderschap

Kleurrijk persoonlijk leiderschap: vanuit bezieling krachtige keuzes maken in je werk 

Herken je dat:

 • Je soms bang bent voor een burn-out en dat zeker niet wilt.
 • Je keihard werkt maar dat dit niet wordt gezien, laat staan gewaardeerd.
 • Je weet dat er veel meer in je zit dan je nu laat zien op je werk.
 • Je ambitieus bent én trouw wilt zijn aan wat bij jou past.

Ik kom veel vrouwen tegen die zeggen ‘en nu ik’. Die klaar zijn met bovenstaand gedoe en die kiezen voor een geweldig werkend leven dat helemaal bij hén past.

Vrouwen die zeggen ‘ik heb geen zin in lange coachtrajecten of een training met jan-en-alleman. Ik wil een kort en krachtig traject waar ik direct én op lange termijn wat aan heb. Begeleid door een vakvrouw die snapt waar ik het over heb.

Speciaal voor die vrouwen heb ik het VIP-programma ‘Kleurrijk Persoonlijk Leiderschap’ ontwikkeld.

VIP-programma

In het VIP-programma persoonlijk leiderschap leer je vanuit bezieling krachtige keuzes te maken in je werk. Die keuze kan gaan over een uitdagend project,spreken op een congresof een bestuursfunctie.Of over beter en met meer plezier naar je huidige werk gaan.

Het VIP-programma is dus gericht op je werk. En natuurlijk is het zo dat als je je goed voelt in je werk, je je op alle fronten beter zult voelen. En dat ga je thuis ook merken.

Dit ga je leren

 • Je gaat op onbewust niveau ontdekken wat het belangrijkste is in jouw leven.
 • Je leert hoe je direct in contact kunt komen met je waarden, zodat je van daaruit krachtige keuzes kunt maken.
 • Je gaat voelen wat je waard bent waardoor je veel steviger overkomt.
 • Je leert de vijf do’s en dont’s op het gebied van ontspanning.
 • Je krijgt drie praktische kledingtips op maat, die direct jouw uitstraling krachtiger maken.

Dit levert het je op

 • Je ervaart meer rust en zelfvertrouwen.
 • Je wordt effectiever op je werk.
 • Je motivatie voor je werk gaat omhoog.
 • Je krijgt een leuker leven.

Praktisch

Dit individuele traject beslaat in totaal drie maanden. Je krijgt twee exclusieve VIP-dagen waarin ik al mijn kennis en inzichten met je deel. Dit doen we in een prachtig landhuis in prins(es) heerlijke omstandigheden, waar jij helemaal kunt ontspannen zodat je op diep niveau met mij aan de slag kunt.
Voor en na de VIP-dagen hebben we contact waarin ik je begeleid om jouw nieuwe inzichten en gedrag in de praktijk vol te houden.

NIEUW VIP-coachtraject SELECT (groep)

Speciaal voor een kleine groep ambitieuze vrouwen, die die VIP-traject in een groep willen volgen, bied ik in 2019 VIP-coaching SELECT aan. Het programma start en eindigt met een individueel  coachgesprek, op 20 maart en 17 april werken we in een kleine groep. Voor- na en tussendoor ontvang je oefeningen. Op deze manier maak je gebruik van de inspiratie en kennis van de andere vrouwen en versterk je elkaar. Door de individuele coachgesprekken kan ik jou begeleiden op jouw thema’s. De investering is uiteraard lager dan voor het individuele traject. 

VIP Sisters

Wanneer je hebt deelgenomen aan dit VIP-programma, ben je welkom als VIP Sister. Exclusief voor een kleine groep ambitieuze, hardwerkende vrouwen bied ik een aantal keer per jaar een themabijeenkomst waarin we kennis en inzichten delen en elkaar verder helpen. Geen theekransje, wel een nuttig en leuk netwerk van gelijkgestemden met onderwerpen die jou verder helpen in je werk.

deelnemen / meer informatie

Denk jij ook ‘en nu ik’ neem dan contact op via contact@ingekleurt.nl of via 06 24 64 15 80.

Ik verheug me erop je te ontmoeten.