18 april – Inspiratiesessie: De 3 geheimen van een krachtige uitstraling

Inspiratiesessie De 3 geheimen van een krachtige uitstraling is een sprankelende sessie voor ambitieuze, ondernemende vrouwen die zich  krachtiger willen voelen en presenteren.

• Je ontdekt de 3 onderdelen die noodzakelijk zijn om je krachtig te voelen in élke ontmoeting.
• Je krijgt inzicht in de valkuilen die bijna elke vrouw maakt waardoor je niet serieus wordt genomen, onzichtbaar blijft en daardoor kansen in je carrière mist.
• Je leert 3 geheimen die ervoor gaan zorgen dat niemand meer om jou heen kan en jij vanaf de start van de ontmoeting serieus wordt genomen.

We doen een korte maar effectieve oefening waardoor je direct voelt wat voor unieke kwaliteiten jij te bieden hebt én hoe je dit laat zien. Het effect hiervan is dat je meer zelfvertrouwen voelt tijdens belangrijke ontmoetingen en presentaties zodat je moeiteloos op authentieke manier kunt laten zien wat je waard bent.

Leuk om kennis te maken tijdens deze sessie en ik vertel je graag meer over mijn overige programma’s waarin je leert om het krachtig voelen vol te houden in je dagelijkse praktijk.

Reacties deelnemers eerdere sessies: 

‘leuke en nuttige sessie, veel geleerd in korte tijd’
‘nooit geweten dat mijn kleding zoveel impact heeft op wat ik uitstraal’
‘nuttige oefeningen die we deden met stem, het was meteen heel duidelijk wat ik anders kan doen’
‘prachtige locatie, heel nuttig én genoten van de manier waarop je je kennis deelt’ 

 

Praktisch

Voor deze sessie vraag ik twee uur van jouw tijd en € 47,50. We werken in een kleine groep zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De inspiratiesessie vindt plaats op donderdag 18 april van 14.00 tot 16.00 uur in Huize Voordaan te Groenekan.

Meld je aan via contact@ingekleurt.nl