inspiratie

Trots op jezelf

trots op jezelf - zo trots als een pauw

Hoe vaak delen we eigenlijk iets over onszelf waar we trots op zijn? Dat je een succes hebt behaald waar je aan hebt bijgedragen. Dat iemand anders iets geweldigs over je zei?

Het delen van successen. Daar lijkt toch een beetje schaamte op te zitten. Ook bij mezelf. Nu is één van mijn motto’s dat ik vrouwen wil helpen ‘schaamteloos te schitteren’. Ik laat in mijn coachings vaak mensen een succes delen. Na enige bescheidenheid, het is niet écht Nederlands om een succes te delen, gaan ze er altijd écht van genieten en zelfs stralen. Ze geven aan dat ze er energie van krijgen en zelfvertrouwen. En dát kan ik aan ze zien. En inspireert mij ook weer.

Daarom deel ik deze keer een paar dingen waarover ik kan zeggen ‘trots op mij’. Ik hoop dat het jou inspireert om ook jouw successen te delen en ervan te genieten. Wees trots op jezelf!

Beste opleider van Nederland

Graag deel ik met je hoe ontzettend trots ik ben dat het trainingsbureau ICM waar ik al jaren trainingen voor geef, voor het derde jaar op rij verkozen is tot beste opleider van Nederland.

De laatste jaren verzorg ik voor hen met name gecertificeerde opleidingen tot coach en tot trainer. Het leuke is dat ik op deze manier mijn vakkennis up-to-date houdt wat me weer scherp houdt in mijn eigen trainingen en coachings.

Feedback van deelnemer Jeanine

Trots ben ik ook op de feedback die ik mocht ontvangen van Jeanine Kruijsbeek, senior consultant en trainer, die onlangs deelnam aan één van mijn ICM-coachopleiding.

“Inge van Erp is een geweldige trainer, coach en vooral een fantastisch mens! Wat maakt Inge uniek? De combinatie passie voor haar vak, haar ervaring als trainer/coach, haar humor en vooral haar openheid. Ze creëert in korte tijd een sfeer waarin je je veilig en uitgenodigd voelt om helemaal jezelf te zijn. Een perfecte omgeving om je te ontwikkelen. Inge heeft mij het vertrouwen gegeven dat ik nodig had om met JeanineCoacht! te starten. Dank je wel Inge!”

Voortzetting succes deelnemer Martine

Tot slot ben ik trots op de resultaten die mijn deelnemers boeken met hun VIP-coachtrajecten. Zo coachte ik vorig jaar Martine, die zichtbaarder wilde zijn in haar huidige baan én voorzichtige plannen had om een eigen praktijk tot studiekeuzecoach te gaan opzetten. Al eerder liet ze me weten dat ze goede onderhandelingen had gehad na het VIP-traject en een stuk zichtbaarder was geworden. Dit staat hier op mijn site. Nu mailde ze me haar nieuwe website: www.optiostudiekeuze.nl

Succesvolle programma’s breid ik uit

De inspiratiesessie van 17 januari ‘De 3 geheimen van een succesvolle uitstraling’ was al snel vol. Dus ik heb een volgende sessie geprikt: 31 januari.

Ook mijn VIP coachprogramma’s breid ik uit door ze nu ook in groepen aan te bieden, omdat ik dan meer vrouwen kan helpen en de vrouwen ook elkaar weer kunnen inspireren in (kleine) groepen.